Brad Pitt iki yıldır nafaka ödemiyor

Share

Bir dönemin popüler çifti Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında yaşanan boşanma gerilimi sürek ediyor. Nihayet olarak Jolie’nin, Brad Pitt’i ‘nafaka ödememekle’ suçladığı öğrenildi.

ABD basınının iddiasına göre, Angelina Jolie’nin avukatları, Brad Pitt’in çocuklar için ödemesi şart olan nafakayı ödemediğini ileri sürdü. İddiaya göre Brad Pitt, daha önceki eşi Angelina Jolie tarafından ‘avantacı’ olmakla ve sözünü tutmamakla suçlandı.

İkili arasında sürek eden dava kayıtlarına göre ise, Jolie’nin avukatlarından Samantha Bley DeJean, 54 yaşında olan Pitt’in altı çocuk için ödemesi şart olan destek parasını Hemen hemen iki senedir ödemediğini ileri sürdü. Brad Pitt ise iddialar karşısında daha bir İzah yapmadı.

Çiftin üçü evlatlık, üçü de biyolojik olmak üzere altı adet çocuğu var. Çifte yakın bir kaynağın BuzzFeed’e aktardığına göre, Jolie’nin çocuklara beraber bakmak ve Pitt’le olan ilişkisini ‘yeniden tanımlamak’ istediği öğrenildi.

43 yaşında olan Angelina Jolie’nin 160 milyon dolar civarında bir serveti Mevcut. 54 yaşında olan Pitt ise 240 milyon dolar servete sahip.

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...