Bir Spice Girls kızı olarak Blake Lively

Share

Blake Lively‘nin Instagram üzerinden paylaştığı #TBT fotoğrafı haftanın en çok konuşulanlarına girdi. Nedeni ise Lively’nin çocukluk hayallerini gerçekleştirmesi!

1997 yılında bir Spice Girls konserinde çekilen karede; 10 yaşındaki Lively’yi Baby Spice (Emma Bunton) kılığında görmek mümkün.

İki kuyruk saçları ve ekstrem topuklu ayakkabıları ile gerçek bir Baby Spice olan Lively; kareyi “Başka biri gibi davranmak… 1997’den beri notuyla paylaştı.

Fotoğrafa unutulmaz Spice Girls elemanı Emma Bunton’ı etiketleyen Lively; çocukluk hayalini bu sayede gerçekleştirmiş oldu; zira Emma Bunton kısa süre sonra fotoğrafa yorum yazdı!

“Çok tatlı; o iki kuyruğun hakkını vermişsin” yazan Bunton’a Lively ise şu cevabı verdi:

“@emmaleebunton Şu an ☠️☠️☠️☠️. Her zaman sana hayranım. ??? Kim olduğumu bilmene inanamıyorum. Bunu asla normal karşılayamayacağım. ☠️?☠️.”

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...