Kate Middleton’ın ailesi boşanmanın eşiğinden döndü

Share

İngiltere’nin Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın annesi ve babasının boşanmanın eşiğinden döndüğü öne sürüldü.

Middleton’ın Ana ve babası Carole ve Michael, bir müddet ayrı yaşadılar. Bunun nihayetinde boşanma fikri ikisine de cazip gelmeye başladı. hem de boşanma yolunda dönülmez adımlarla ilerlemeye başladılar.

hem de Gene ileri sürülenlere göre Carole Middleton bu süreçte Kensington Sarayı’na kızının yanına taşındı. Hem de pek çok zaman kalmaya niyetli şekilde. Öne sürülenlere göre Kate, annesinin yalnızca birkaç gün kendileriyle beraber kalacağını düşünürken Carole Middleton tam 8 hafta sarayda kaldı.

Bu süreçte de Kate Middleton, anne ve babasının harbiden boşanacağını düşünerek üzüntülü bir devre geçirdi. Çünkü Ana ve babasının arasındaki gerilim yalnızca onları değil, Kate Middleton ile Prens William arasında da sorunlara sebep oldu.

Saraya yakın kaynakların iddiasına göre torunları, Carole Middleton’ın onlarla beraber kalmasından memnun olsa da Prens William, kayınvalidesinin bir Lahza Evvel evine dönmesini ve hayatına eskisi gibi sürek etmesini istiyordu.

Birkaç ay evvel yaşanan bu gerilim neyse ki boşanmayla sonuçlanmadı. Anne Middleton boşanmaktan vazgeçti. Şimdi tıpkı eskisi gibi hayatlarını sürdürüyor. Kızları Pippa’nın yakında dünyaya istikbal olan bebeğinin heyecanını yaşıyor. İngiliz basınında yer haberlere göre Carole ve Michael Middleton, şu sıralar kızları Kate, damatları William ve torunlarıyla beraber Karayip adalarında tatil yapıyor.

Hürriyet

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...