Bermuda Şeytan Üçgeni’nde dünya dışı nesne iddiası

Share

Keşiflerinde henüz önceki bir NASA astronotunun saklı haritalarını kullanan kâşif ve hazine avcısı Darrel Miklos, Bermuda Şeytan Üçgeni’nde bulduğu henüz önceki enkazın, ‘bir uzay gemisine’ değin olduğunu sav etti.

Belgesel kanalı Discovery Channel’da programları yayınlanan Meşhur kâşif ve hazine avcısı Darrel Miklos’un Bermuda Şeytan Üçgeni’nde bulduğu henüz önceki bir gemi enkazı, ağırbaşlı bir tartışmaya yol açtı.

Bu enkazın, binlerce sene evvel Dünya’ya gelen bir uzay gemisine değin olduğunu iddia eden Miklos’un ekibindeki jeofizikçiler de geminin üzerini kaplayan mercanın en az 5 bin yaşında olduğunu ileri sürdüler.

Araştırmalarında ABD Feza ve Havacılık Kurumu NASA’nın efsanevi astronotlarından Gordon Cooper’ın saklı haritalarını kullanan Miklos’un bulduğu devasa enkazın çapı Hemen hemen iki futbol sahası uzunluğunda. Bermuda Şeytan Üçgeni, geçmişte çok sayıda geminin kaybolduğu ‘gizemli bir bölge’ olarak biliniyor.

Hürriyet

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...