BlackBerry Key2 LE çıkış tarihi belli oldu

Share

IFA 2018 tüketici teknolojileri etkinliği ile birlikte TCL Communications tarafından yeni bir BlackBerry akıllı telefon modelinin de tanıtımı gerçekleştirilecek. Bu cihazın BlackBerry Key2 LE olma ihtimali ise oldukça yüksek. İşte, BlackBerry Key2 LE çıkış tarihi.

IFA 2018, 31 Ağustos tarihi itibariyle kapılarına açacak. Bu tarihten 1 gün önce, yani 30 Ağustos tarihi için BlackBerry markasının lisansörü konumundaki TCL ise gerçekleştireceği etkinlik için basın davetiyelerini göndermeye başladı.

Etkinlik ile tanıtılacak olan akıllı telefon ise bütçe dostu ve fiziksel QWERTY klavyeli BlackBerry Key2 LE olarak karşımıza çıkacak. Bu arada cihazın BlackBerry Key2 Lite olarak da lanse edilmesi ihtimalinin olduğunu da belirtelim.

Key2 LE, BlackBerry Key2 modelinin elden geçirilerek daha ucuzlatılmış bir sürümü olarak gelecek. Elbette bu da daha yavaş işlemci, daha az RAM ve daha düşük kapasiteli batarya anlamına geliyor. Buna ek olarak, fiziksel klavyede de trackpad işlevinin olmayacağı düşünülüyor. Trackpad ise KeyOne ve Key2 modellerinin sevilen bir özelliği olmuştu. Merak edilen bir diğer konu da tabii ki fiyat. Bu konuda şimdilik bilgi bulunmuyor, mevcut Key2 ise 650 dolar fiyat etiketine sahip.

Bakalım 30 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan BlackBerry Key2 LE beklenen ilgiyi görebilecek mi?

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...