Nokia, Android 9.0 Pie güncellemesini tüm cihazlarına verecek

Share

Google’ın yeni Android 9.0 Pie sürümünü yayınlayarak, Pixel serisi akıllı telefonları ile buluşturmasının üzerinden kısa bir süre geçti. Böylece üreticilerde Android 9.0’a güncelleyecekleri cihazları açıklamaya başladı.

Güncellemeler konusunda kullanıcıların beğenisini kazanan Nokia için HMD Global’den yeni bir açıklama geldi. Tüm modellerini Oreo ile buluşturan şirket, aynı şekilde tüm modelleri Android 9.0’a güncelleyeceğini yeniden doğruladı.

Nokia Android 9.0 Pie sürümünü tüm cihazları ile buluşturacak

HMD Global güncelleme için herhangi bir tarih paylaşmamış olsa da, tüm Nokia modellerinin Android 9.0’a güncelleneceğini doğrulaması yeterli. Bu kapsamda güncelleme alacak cihazlar şu şekilde; Nokia 1 (Android Go), Nokia 2, Nokia 2.1 (Android Go), Nokia 3, Nokia 3.1, Nokia 5, Nokia 5.1, Nokia 6, Nokia 6.1, 6.1 Plus, Nokia 7 (China-exclusive), 7 Plus, Nokia 8, 8 Sirocco, Nokia X6 ve Nokia X5.

Nokia 7 Plus, Pixel serisi ile birlikte Android P test sürecine dahil edilen sınırlı sayıdaki cihazdan birisi olduğu için güncellemeyi tüm Nokia modellerinden önce alması bekleniyor. Sonrasında ise Nokia 8 modelinin güncellemesi bekleniyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...