Alonso, Schumacher’i ve eski pilotları özlüyor

Share

2001 yılında Formula 1’de mücadele etmeye başlayan Fernando Alonso, kariyeri boyunca önemli isimlere karşı yarışmıştı.

2005 ve 2006 yıllarında iki kez şampiyonluk yaşamayı başaran İspanyol pilot, en çok özlediği pilotlar sorulduğunda, “Eğer takım arkadaşlarımdan bahsedersem, hepsini özlediğimi söyleyebilirim. Jarno Trulli ve Giancarlo Fisichella onlardan bazılarıydı. Onlarla çok zaman geçirdim. Flavio da bizleydi. Renault’da harika bir atmosfer vardı.”

“Robert Kubica’yı özlediğimi söyleyebilirim, dönmesi gerçekten harika olurdu. Michael’ı özlüyorum çünkü onunla güzel mücadelelerimiz oldu. Büyük pilotları hep özlersiniz.” dedi.

Alonso, Kubica’nın dönüşünden memnun olacağını söyledi.

“Neler olacağını görmemiz gerekiyor. Onunla iyi bir arkadaşlığa sahibiz. Önümüzdeki yıl padokta olması güzel olabilir. Ancak bu gibi kararlar alındığında pek çok faktörü göz önünde bulundurmalısınız.”

“Eğer Robert dönerse bundan kesinlikle çok mutlu olurum.”

İspanyol pilot geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada 2018 sonunda emekli olacağını resmen duyurmuştu.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...