Apple mağazasında iPad patladı! Yaralılar var!

Share

Apple Store yaşanan soygun olaylarından sonra bu sefer de patlama haberi ile gündeme geldi. Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da yer alan Apple mağazasında tablet patladı!

Hollanda basınında yer alan habere göre bir iPad’in patlaması sonucu 3 müşterinin hafif bir şekilde yaralandığını belirttildi. Mağazadaki müşterileri hızlı bir şekilde tahliye eden çalışanlar, herhangi bir yaşanabilecek talihsiz bir olayın önüne geçtiler.

Apple Store yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göreyse patlamanın nedeni, iPad bataryasında meydana gelen sızıntıdan dolayı kaynaklandığını belirtti. Yaşanılan bu talihsiz olayın ardından Apple’ın daha detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

Bildiğiniz üzere ABD’de yer alan Apple Store geçtiğimiz hafta soygun haberi ile teknoloji gündemine oturmuştu. Dört kapşonlu hırsız tarafından yapılan soygun sırasından 20 adet iPhone dahil olmak üzere birçok, Apple ürünü çalınmıştı. Siz, yaşanılan bu patlama hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...