BMW, yeni X5’i kasım ayında tanıtacak

Share

BMW, sevilen SUV modellerinden olan X5’in değişikliğe uğrayacağını daha önce duyurmuştu. Uzun zamandır beklenen tanıtımın yeri ve zamanı belli oldu.

Alman devi BMW, Kasım’da 2019 model yeni X5’ini tanıtacak. Yaklaşık 1 hafta sürecek olan tanıtım, Amerika’nın Atlanta eyaletinde gerçekleşecek. Atlanta’nın seçilmesinin de birden fazla sebebi var. Fakat en önemlisi Porsche ve Mercedes’in sürüş deneme merkezlerinin de Atlanta’da bulunuyor olması. Şehirde, Porsche’nin 100 milyon dolarlık bir merkezi bulunurken, Mercedes’in de 1,5 milyar dolarlık bir stadyumu bulunuyor.

Atlanta’nın diğer bir avantajı, kasım ayının orada futbol ayı olması. Birçok insan Atlantaya akın ediyor. Şehir, neredeyse tüm ülkelerden direk uçuşların yapılabildiği bir hava alanına da sahip. Yani bölge stratejik olarak seçilmiş denebilir. Diğer yandan, BMW’nin en geniş üretim fabrikalarından biri de Atlantaya birkaç saat uzaklıkta.

Hürriyet

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...