Jon Hamm de Top Gun’a katıldı!

Share

Top Gun: Maverick’in kadrosuyla ilgili her gün yeni haberler gelmeye devam ediyor. Jon Hamm, Ed Harris ve Lewis Pullman, Paramount Pictures’ın yeni filminde Tom Cruise’la birlikte yer alacaklar.

Oblivion filminin yönetmeni Joseph Kosinski, senaryosunu Peter Craig, Justin Marks ve Eric Warren Singer’ın yazdığı yeni Top Gun filminin yönetmen koltuğunda oturuyor. Jerry Bruckheimer, Tom Cruise ve Skydance CEO’su David Ellison filmin yapımcılığını birlikte üstlenecek. Cruise, drone uçaklarının havacılığa dair pek çok şeyi değiştirdiği ve eski usul savaş uçaklarının zamanının geçtiği bir çağda, genç pilotlara rehberlik eden bir eğitmen olan Pete “Maverick” Mitchell rolünü canlandıracak. Ünlü oyuncu, Mayıs ayı sonlarında, bir Boeing F / A-18 Super Hornet’in önündeki fotoğrafını paylaşarak hayranların yakalaşn filmiyle ilgili tepkilerini ölçmüştü.

top gun 2 ile ilgili görsel sonucu

Only the Brave filminin yıldızı Miles Teller, Maverick’in hamiliğindeki Goose’un oğlunu canlandırıyor. İlk filmde, Anthony Edwards tarafından canlandırılan Goose, Cruise’un oynadığı Maverick’in co-pilotuydu. Val Kilmer ise ikonik rolü Iceman’e geri dönüyor. Film 12 Temmuz 2019’da vizyona girecek. Kadroda ayrıca Charles Parnell, Jay Ellis, Bashir Salahuddin, Danny Ramirez ve Monica Barbaro gibi isimler de yer alıyor. Paramount yeni oyuncuların kadroya katılımını doğruladı ancak Hamm, Harris ve Pullman’ın rolleri hakkında hiçbir ayrıntı vermedi.

Sinemalar.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...