2018 iPhone modellerinin tanıtım tarihi açıklandı

Share

Apple’ın aylardır sızıntılar ile gündemden düşmeyen yeni iPhone modellerini tanıtmasına sayılı günler kaldığı herkes tarafından biliniyor. Teknoloji devi merakla beklenilen bu etkinlik için basın davetiyelerini göndermeye başladı.

Böylece etkinliğin 12 Eylül tarihinde Steve Jobs Theater’da gerçekleştirileceği resmi olarak duyuruldu. Apple’ın gönderdiği basın davetiyesinde etkinlik için tarih ve saat bilgisine yer verilirken, Gather Round sloganı ön plana çıkarılıyor.

Yeni iPhone modelleri 12 Eylül tarihinde tanıtılacak

Apple Park içerisindeki Steve Jobs Theater’da düzenlenecek etkinlik, Türkiye saati ile 20:00‘da başlayacak. ShiftDelete.Net olarak etkinliği yakından takip ederken, gerçekleştireceğimiz canlı yayın ile yaşananları sizlere aktaracağız.

Apple 12 Eylül tarihinde neler tanıtacak

Tanıtılması beklenilen ilk cihazlar hepimizin bildiği üzere, yeni iPhone’lar. Bu yıl Apple’ın kullanıcıların karşısına üç yeni iPhone ile çıkması bekleniyor. Yeni nesil iPhone X ve iPhone X Plus modellerinin tasarımı daha önce sızdırılmıştı.

Diğer model ise uygun fiyatlı 6.1 inçlik iPhone olacak. Bunun yanı sıra yeni nesil HomePod’un tanıtılacağı etkinlikte, yeni iPad Pro ve MacBook modellerine yer verilmeyeceği, bunların ikinci bir etkinlikte tanıtılacağı düşünülüyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...