Apple Watch Series 4 sızdırıldı

Share

Apple’ın 2018 model iPhone XS’e ait olduğu öne sürülen görüntüyü yanlışlıkla sızdırması gündeme bomba gibi düştü. Teknoloji devinin iPhone XS ile Apple Watch Series 4’ün de görüntüsünü yanlışlıkla sızdırdığı ortaya çıktı.

Apple Watch Series 4’ün Resmi Görüntüsü Sızdırıldı

Yukarıda fotoğrafta da görülebileceği gibi, Apple, yeni Apple Watch Series 4’e ait önemli ipuçları veren görüntüyü yanlışlıkla sızdırdı.

Analist raporlarında ve endüstri kaynaklarından edinilen bilgiler ışığında, yeni nesil Apple Watch’un kasa boyutlarının önceki modellerle aynı kalacağı, ancak kullanılabilir ekran alanının yüzde 15 daha fazla olacağı söyleniyordu. Apple’ın bunu yapabilmek için ekran çerçevesini incelteceği üzerinde duruldu. Nitekim yanlışlıkla sızdırılan Apple Watch Series 4 görüntüsünde bu detay dikkat çekiyor.

Apple Watch Series 4’ün toplamda sekiz komplikasyonu destekleyecek bir saat kadranı ile gelmesi planlanıyor gibi. Saatin kadranının merkezinde dört komplikasyon bulunurken, diğer dört komplikasyonun ekranın köşelerinde yer aldığı görülüyor.

İlginç bir şekilde, görüntüdeki Apple Watch’un daha önceki alüminyum gövdeli modellerden farklı bir renkte, altın renginde olduğu görülüyor. Bu, görüntüdeki saatin paslanmaz çelik gövdeli olduğunun bir işareti olabilir. Her iki durumda da Apple Watch Series 4’ün önemli bir renk farklılığıyla geleceği söylenebilir.

Digital Crown’un altında konumlandırılan bir başka delik ise oldukça dikkat çekici. Muhtemelen bu delik hoparlör veya mikrofon için düşünülüyor. Ayrıca Digital Crown, tam kırmızı renkli bir noktadan ziyade kırmızı bir çizgiye sahip.

Apple, 2018 model iPhone modelleri başta olmak üzere, Apple Watch Series 4 ve birçok yeni ürününü duyuracağı etkinliğin özel tarihini 12 Eylül olarak açıkladı. Etkinlik Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak.

Sihirli Elma

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...