Dolar, haftaya yükselişle başladı

Share

Amerikan dolarının yeni işlem haftasına girildiğinde dalgalı ve oynak bir grafikle dikkat çektiği izleniyor. Gece yarısından itibaren sabah saatlerine kadar 6,58 lira ile 6,63 lira bandında yatay bir grafik çizdiği belirlenen dolar kurunun, sabah yedi sularında en yüksek seviyesine ulaştığı kaydediliyor. En yüksek seviyesinde 6,65 lira seviyesini aştığı izlene kurun, gün içerisinde nasıl bir banttan işlem göreceği takip edilecek.

Son güncellenen verilere göre ise şu anda yüzde 0,72 oranında yukarı yönlü seyir izlediği kaydedilen dolar kurunun, sabah saatlerinde ortasında alış esnasında 6,5827 liradan işlem gördüğü, satışının ise 6,5927 liraya kadar ulaştığı izleniyor. Yeni işlem haftasına yükseliş ağırlıklı başladığı yakalanan Amerikan dolarının uzmanların ön görüsüne istinaden yükselişini haftaya yayacağı belirtiliyor.

Ekonomi Haber

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...