Karın düzleştirici 3 besin

Share

Yaban mersini

Süper güç; enerji verir. Yağ yakıcı kardiyo egzersizleri, seksi ve dümdüz bir karnın olmazsa olmazı. Ve yaban mersinindeki antioksidanlar sizin kondüsyon kazanmanızda etkili bir besin.

Nasıl çalışıyor? Antioksidanlar, kan dolaşımını düzenleyerek kasların daha fazla oksijen almasını sağlıyor. Kaslarınıza ihtiyacı olan oksijeni verdiğiniz zaman da yaptığınız egzersiz daha kolay geliyor ve dolayısıyla daha zorlayıcı, uzun ve sık çalışmalar yapabiliyorsunuz. Yaban mersini ve böğürtlen antioksidan listesinin ilk sırasında yer alıyor.

Yoğurt

Süper güç; hızlı inceltir. Hayalinizdeki bikiniyi giyebileceğiniz karna ulaştıktan sonra, hâlâ hafif bir şişkinlik olduğunu düşünüyorsanız, bunu probiyotik bir yoğurt sayesinde yok edebilirsiniz.

Nasıl çalışıyor? Sadece günde bir kâse bile sindirim sisteminiz için gerekli olan iyi bakterilerin gelişmesine yetiyor. Market listenize yoğurdu eklemeyi ihmal etmeyin.

Yeşil çay

Süper güç; metabolizmayı hızlandırır. Karnınızı kaplayan yağ tabakasından kurtulmak mı istiyorsunuz? Her gün içeceğiniz üç fincan yeşil çay metabolizmanızı hızlandırır ve günde ekstradan 30 kalori yakmanızı sağlar.

Nasıl çalışıyor? Yeşil çayın bileşenlerinden ECGC, vücudunuzun yağ yakmasını kolaylaştırıyor. Bu ekstra yağ yakımının, yılda ortalama bir buçuk kiloya denk geldiğini düşünürsek geriye yapacak tek bir şey kalıyor; yudumlayın!

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...