Bir bakışta onu çözün

Share

Erkek arkadaşınızın size karşı ne kadar dürüst olduğunu düşünerek zamanınızı boşa harcamayın. Size deli gibi aşık veya sadece eğlence peşinde olabilir. Gerçek niyetini bir bakışta anlayabilmek için kartlarınızı çıkarın ve oyunu oynamaya başlayın.

Hoşlandığınız erkeğin ya da sevgilinizin ağzından çıkan kelimelere anlamlar yüklemek zor olabilir. Sizin hakkınızda gerçekten ne düşündüğünü anlayabilmek için vücut dilini dikkatle mercek altına almanız gerekebilir. Bu, son derece etkili bir yöntemdir. Uzmanlar, çevremizdekilerle kurduğumuz iletişimin yarısından çoğunun sessiz mesajlar üzerinden olduğunu söylüyor.

Bu da, niyetini anlamak için erkeğinizin konuşmalarından çok hareketlerini izlemeniz gerektiğini gösteriyor. İçki bardağını nasıl tuttuğu, parmaklarını bardağın üstüne nasıl yerleştirdiği veya ayaklarının hangi yöne baktığı gibi küçük işaretler, onun size olan hisleri ve istedikleri hakkında çok fazla şey söyleyebiliyor. Yeni tanıştığınız bir erkekle sadece flört ediyor veya sevgilinizle romantik bir yemek yiyor olsanız da, farkında olmadan yolladığı sinyaller hakkında ipuçları edinebilirsiniz.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...