Ünlü yatırım gurusundan Türkiye açıklaması

Share

Uluslararası piyasaların yatırım gurusu olarak tanıdığı Amerikalı yatırım ve finans uzmanı Jim Rogers, Amerika Birleşik Devletleri’nin Türkiye’ye yönelik aldığı yaptırım kararlarını çılgınlık olarak değerlendirdi. Bununla birlikte akıllı insanların şu sıralar Türkiye’den varlık satın almakta olduklarını belirten Rogers, yatırım yapacak olması durumunda Türkiye’deki varlıklara yöneleceğini kaydetti.

Önemli fonlardan olan Quantum Fund’ı kurduğu bilinen Rogers Holding’in patronu, Türkiye piyasasını değerlendirerek, bir miktar Türk hissesi alacağını da sözlerine ekledi.

Amerika’nın yaptırım kararlarına dair herhangi bir fikri olmadığını ve bu durumun Amerika’ya uzun vadede zarar vereceğini vurgulayan Jim Rogers, Türkiye’nin uluslararası yatırımcılar adına önemli yatırım fırsatları sunduğunu açıklayarak, bu yatırımın olumlu sonuçlarının ise 2 yıl ile 5 yıl sonunda alınabileceğini kaydetti.

Ekonomi Haber

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...