Xiaomi Mi 8 Youth ve Mi 8 SFE geliyor

Share

Xiaomi, geçtiğimiz Mayıs ayında amiral gemisi Mi 8’i resmi olarak tanıttığında kullanıcıların karşısına üç model ile çıkmıştı. Xiaomi Mi 8, Mi 8 Explorer Edition ve Mi 8 SE ile farklı fiyat ve tasarım seçenekleri kullanıcılara sunuldu.

Şimdi Mi 8 serisine iki yeni akıllı telefon daha ekleniyor. Şirket, Xiaomi Mi 8 Youth ve Mi 8 Screen Fingerprint Edition modellerini kısa bir süre sonra Çin’de resmi olarak duyurmaya ve hemen sonrasında satışa sunmaya hazırlanıyor.

Maalesef, henüz bu iki akıllı telefonun teknik özellikleri ve tasarımı hakkında ortaya çıkan bir detay bulunmuyor. Elimizde olan tek bilgi cihazların RAM ve depolama kapasiteleri. Mi 8 Youth modeli ile 4 GB / 64 GB, 6 GB / 64 GB ve 6 GB / 128 GB olmak üzere üç farklı depolama ve renk seçeneği sunulacak.

Xiaomi Mi 8 Youth and Mi 8 SFE geliyor!

Adından da anlaşılacağı üzere ekrandan parmak izi okuyabilen Xiaomi Mi 8 Screen Fingerprint Edition ise 6 GB / 128 GB ve 8 GB RAM / 128 GB depolama seçenekleri sunacak. Siyah ve altın olmak üzere iki renk seçeneği bulunacak.

Bu cihazların Xiaomi Mi 8 SE ve Mi 8 Explorer modellerinin isim değişikliğine uğramış hali olabileceği de iddia ediliyor. Ancak, net bir bilgi bulunmuyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...