Galaxy Note 9’a zam geldi, 8000 liralık fiyatı iPhone X’i geçti

Share

Samsung’un geçen ay tanıttığı Galaxy Note 9, Türkiye pazarına 6499 TL fiyat etiketi ile girmişti. Üstelik telefonun 1000 dolarlık yurt dışı fiyatı göz önünde bulundurulduğunda, akıllı telefonu ülkemizden almak daha ucuza geliyordu.

Döviz kurunun bu fiyatı nasıl etkileyeceği merak edilirken, geçtiğimiz ay yapılan zam sonrasında Note 8 64 GB’ın fiyatının 6149 TL‘ye ulaşması ve Galaxy Note 9 ile arasında sadece 350 TL olması, zam geleceğini artık kesinleştirmiş oldu.

Başlangıç modeli olan Note 9 128 GB’ın fiyatı 8000 TL‘ye yükseldi. Hali hazırda Samsung’un kendi mağazasında ve diğer e-ticaret mağazalarında eski fiyattan satış yapılmaya devam ediliyor.

Kısa bir süre içerisinde mağaza ve internet sitelerinde fiyatların güncellenmesi bekleniyor. Kısacası Galaxy Note 9 modeline Samsung’un yaptığı bu zam cihaz satışa sunulduğu günden beri beklendiği için hiç şaşırtıcı olmadı.

Bu şekilde devam ederse, önümüzdeki dönemde amiral gemisi modellerinin fiyatı 10 Bin TL’ye ulaşacak gibi görünüyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...