Elkann’ın kardeşi Lapo, Ferrari koltuğu için Leclerc’i tebrik etti!

Share

Charles Leclerc’in önümüzdeki sezon itibariyle Ferrari’de Kimi Raikkonen’in yerine yarışması bekleniyor. Anlaşmanın bu hafta için duyurulacağı sızdırılmıştı.

Geçtiğimiz hafta sonu İtalya GP’de Sebastian Vettel, mutlu olmadığı ama bunun sebebini açıklayamayacağını söylemişti. Bu yorum, Kimi Raikkonen’in takım gönderileceği şeklinde yorumlandı.

Ancak şok bir gelişme yaşandı.

Garage Italia sayfasında, Ferrari’nin yeni CEO’su John Elkann’ın kardeşi Lapo, Leclerc’i Ferrari koltuğu için tebrik etti.

“Charles, Formula 1’e girdiği ilk günden bu yana sana inanıyoruz.”

“Gösterdiğim gelişim eğrisi sürekli yukarı doğru çıkıyor ve seni kırmızı aracın direksiyonunda görecek olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Firma bu mesajı kısa süre içerisinde silerek yerine ‘Hayaller umarız gerçeğe dönüşür!’ mesajını ekledi.

Formula 1’de çaylak sezonunda Sauber ile oldukça iyi performans sergileyen Leclerc, Ferrari’yi etkilemeyi başardı.

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Ferrari’nin eski CEO’su Sergio Marchionne’nin de genç sürücüyü Ferrari koltuğuna oturtmak istediği biliniyordu.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...