Yeni iPhone’lar öncesi Apple Store kapandı

Share

12 Eylül TSİ 20.00‘de başlayacak olan Apple etkinliğine sayılı saatler kaldı. Son saatlerde yaşanılan gelişmeye bakacak olursak Apple Store geçici olarak kapatıldı.

Apple Store Türkiye mağazası da dahil olmak üzere şirketin tüm online mağazaları geçici olarak kapatıldı. Yeni iPhone modelleri için güncellenecek olan Apple Store, etkinliğin ardından tekrar kullanıma açılacak

Yetkililer tarafından yapılan açıklama ile birlikte, mağazanın geçici olarak kapatıldığını ve yakında geri dönecekleri mesajını da kullanıcılar ile paylaşıldı.

Merakla beklenen gün geldi çattı. 12 Eylül 2018‘de Apple’ın düzenleyeceği etkinlikte iPhone Xs, iPhone Xs Plus ve iPhone Xc olarak adlandırılması beklenen 3 yeni iPhone modeli ve Apple Watch 4 modelinin lanse edilmesi bekleniyor. Ayrıca iOS 12 ve OS X Mojave’nin de final sürümlerinin bugün çıkıp, gün içerisinde indirilebilir olması bekleniyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...