Superman’in vedası

Share

Warner Bros kırmızı pelerinli süper kahramanımız Superman serisini askıya aldı. Artık sahnede onun yerine Supergirl olacak.

Kriptonlu dostumuz Superman’in ikonik efsanesi şimdilik bitiyor. Warnes Bros, Henry Cavill’in hayat verdiği Superman karakterinin maceralarını anlatan seriyi şimdilik askıya aldığını duyurdu.

Warner Bros’un yaptığı açıklamada, “Henry Cavill’le mükemmel bir ilişkimiz var ve ona müthiş saygı duyuyoruz. Ancak yeni Superman filmlerine dair alınmış bir kararımız yok” dedi. DC ve Warner Bros. stüdyoları, önümüzdeki dönemde tüm enerjisini kadın karakterlere yöneltmeyi planlıyor.

Yeni Superman’i henüz tanımıyoruz fakat önümüzdeki günlerde Kripton’dan gelen kuzeni olan Supergirl’i fazlasıyla tanıyacağımıza eminiz.

Cosmopolitan

 

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...