Ünlü Fotoğrafçının iPhone XS ile Çektiği Fotoğraflar Göz Dolduruyor!

Share

Apple’ın yeni iPhone’u iPhone XS ile gerçek dünyada çekilen fotoğraflar göz dolduruyor. Yeni iPhone modelleriyle sık sık egzotik yerlerde fotoğraf çeken Austin Mann, XS ile çektiği bazı fotoğrafları paylaştı.

Austin Mann’in iPhone XS ile çektiği görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.

iPhone XS ile Çekilmiş Göz Doldurucu Fotoğraflar

Fotoğrafların tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

iPhone XS ve XS Max, her ikisi de optik görüntü sabitleme özelliğine sahip f/1.8 geniş açılı lens ve f/2.4 telefoto lens ile 12 megapiksellik çift kameraya sahip. Apple, daha iyi fotoğraflar için önemli ve ciddi geliştirmeler yaptığını söylüyor.

Fotoğrafların parlak noktalarında ve gölgelerinde daha fazla ayrıntı sunan Akıllı HDR’de bu geliştirmelerden en öne çıkanı. Apple, Akıllı HDR’yi Neural Engine ile bütünleşen yeni bir görüntü sinyali işlemcisini piyasaya sürdü.

Görüntü sinyali işlemcisi yüksek kaliteli DSLR’den alabileceğiz sonuçlara daha iyi uyum sağlamak için daha sofistike bir bokeh (arka plan bulanıklığı) sunuyor ve yeni bir Derinlik Denetimi özelliği sunuyor.

iPhone Xs Max Derinlik Denetimi ve iphone Xs

Derinlik Denetimi, fotoğrafı çektikten sonra alanın derinliğini ayarlamanıza olanak tanıyan yeni bir Portre Modu seçeneği. Fotoğrafınızı öne çıkarmak için doğru miktarda bulanıklık seçmenize izin veren etkileyici bir işlev. Derinlik Denetimi özelliği, iPhone XS ve XS Max’ın hem ön hem de arka kamerasında bulunuyor.

Daha derin, daha büyük piksellere sahip daha büyük kamera sensörü sayesinde daha düşük ışıkta daha iyi fotoğraflar çekilebiliyor ve Akıllı HDR ile eşleştirilen sensör geliştirmeleri ve deklanşör gecikmesi daha keskin fotoğraflar görüntüleri sağlıyor.

iPhone XS ve XS Max’ın geliştirilmiş kamerasıyla ilgili incelemelerin zamanla daha da artacağı bekleniyor. Özellikle Cuma günü yeni iPhone’ların müşterilere teslim edilmesiyle daha fazla gerçek hayat görüntülerini görmeye başlayacağız.

Sihirli Elma

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...