‘Eski, yeni, ödünç alınmış ve mavi’

Share

Meghan Markle düğünde giydiği Givenchy imzalı gelinliği hakkında daha önce kimsenin bilmediği bir sırrı açığa kavuşturdu.

Prens Harry ile Meghan Markle 19 Mayıs’ta görkemli bir kraliyet düğünü ile dünya evine girmiş; tüm dünyanın nefeslerini tutarak her detayını yakından takip ettiği düğünde, sadece Meghan Markle’ın gelinliği değil, davetlilerin elbiseleri bile haftalarca konuşulmuştu. Her detayını ezbere bildiğimizi düşündüğümüz ve bu yaz gerçekleşen düğünlerde bir çok geline ilham veren Sussex Düşesi Meghan Markle’ın gelinliğinde daha önce bilinmeyen bir detay daha ortaya çıktı!

BELGESELDE İTİRAF ETTİ
Kraliyet ailesi hakkında uzunca süredir beklenen belgesel Queen of the World, 1 Ekim’de HBO kanalında yayınlanacak. Belgeselde Sussex düşesi Meghan Markle’ın yer almasının yanı sıra, Markle düğünde giydiği Givenchy imzalı gelinliği hakkında daha önce kimsenin bilmediği bazı sırları da açığa kavuşturuyor.

“MAVİ BİR ŞEY”
Markle, belgeselde gelinliğinin içine “mavi bir şey” dediği bir parça kumaşı diktiğini itiraf ediyor. Sussex düşesi belgeselin devamında, “mavi bir şeyler” dediği kumaş parçasının, Prens Harry ile ilk buluşmasında giydiği elbisesinden bir parça olduğunu açıklıyor.

Ä°lgili resim

ESKİ, YENİ, ÖDÜNÇ ALINMIŞ VE MAVİ​​
İngiliz kültürüne göre gelin evlenirken üzerinde geleneği koruduğuna ve geçmişine bağlı olduğuna dair eski bir şey, geleceğe ve yeni hayatına umutla baktığına dair yeni bir şey, zor günde ona destek olacak insanlar olduğunu göstermek üzere ödünç bir şey ve saflığı, temizliği sembolize etmek üzere mavi bir şey bulunduruyor. Meghan Markle ise hayatının aşkı ile ilk buluşmasında giydiği elbisenin ona en çok şans getireceğini düşünmüş, çok romantik!

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...