Galaxy Note 9 kullanıcıları telefonlarından memnun

Share

Yapılan bir araştırmaya göre Galaxy Note 9 kullanıcılarının telefonlarından ne kadar memnun olduğu araştırıldı. Araştırma sonuçlarından da görüldüğü gibi, Samsung’un yeni amiral gemisi iddialı duruşunu sergilemeye devam ediyor.

Yapılan araştırma sonucunda Galaxy Note 9 kullanıcıları, telefonlarının pil ömrünün uzun olmasından oldukça memnun olduğunun altı çiziliyor.

Consumer Reports, tarafından paylaşılan bilgilere göre, Galaxy Note 9, uzun pil ömrü, sağlamlığı ve kamera özellikleriyle kullanıcılarının oldukça beğenisini kazanmış durumda.

Bu tezleri doğrulamak amacıyla Samsung’un iddialı amiral gemisi üzerinde bir takım testler yapan Consumer Reports elde ettiği sonuçla birlikte normal kullanımda bataryanın yaklaşık olarak 29 saat gittiğinin de altını özellikle çiziyor.

Kısacası elde edilen bu sonuç ile birlikte kullanıcılar Galaxy Note 9 modelini bütün gün şarja takmadan rahatlıkla kullanabileceği gözler önüne seriliyor. Ayrıca raporda, cihazın fazla kullanılmadığı zamansa şarjının bir günden fazla gittiği de belirtiliyor.

Consumer Reports tarafından yapılan testin bir insanın gün içerisinde telefonunda yapabileceği işlevlerin bir robot parmak ile simule edildiği belirtiliyor.

Bu parmak sayesinde, bir insanın gündelik hayatta yapabileceği tüm işlevlerin gerçekleştirildiğini belirten yetkililer, Galaxy Note 9‘un uzun pil ömrünün kullanıcıları oldukça hoşnut bıraktığı da görülüyor.

Dayanıklılık konusunda da sınıfı geçen Note 9, 75 cm yüksekteki bir yerden yüz kere yere bırakıldığı belirtiliyor. Çok kez yere bırakılan cihazda herhangi bir kırılma yaşanmadığını belirten araştırmacılar, cihazda ufak tefek ezilmeler haricinde ekranında bir hasarın meydana gelmediğini de araştırma raporlarında ayrıca belirtiliyor.

Kamera konusunda da kullanıcılarının oldukça beğenisini kazanan Galaxy Note 9 çift arka kamerasıyla birlikte kullanıcılarına kaliteli bir akıllı telefon deneyimi sunmakta.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...