Gucci’nin artık bir güzellik Instagram’ı var

Share

Modada olduğu kadar güzellik dünyasında da kendine özgü bir yol takip eden Gucci’nin yeni bir Instagram hesabı var: @guccibeauty. Kreatif direktör Alessandro Michele’in güzellik anlayışıyla şekillenen Gucci Beauty’nin Instagram sayfası, sanat galerilerinin koleksiyonlarına ait tarihi, etnik ve coğrafik bir dizi çalışmayla açılışını yaptı.

Gönderiler arasında Mısır’a ait 2000 yıllık bir portreden İngiltere’nin ikonik kraliçesi Elizabeth’in tablolarına birçok sanat eseri mevcut. Bu çalışmaların hikayelerinin de yer aldığı post’lar aralarında Floransa’daki Uffici Gallery, New York Metropolitan Museum of Art’ın da bulunduğu galeriler tarafından temin edilmiş ve sanat yazarları tarafından kaleme alınmış.

gucci-beauty-instagram-make-up-perfume-launch

Gucci’nin şahsına münhasır güzellik anlayışını sergileyeceği bu platform, renkli kozmetik ürünlerinden parfümlere, defile güzelliklerinin detaylarından yeni yetenekler ve sanatçılarla yapılan iş birliklerine kadar birçok haberi markanın takipçilerine ulaştıracak. Gucci Beauty’nin yeni başlayan instagram macerasını sıkı takipteyiz!

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...