EURO 2024’ün ev sahibi bugün belli oluyor

Share

UEFA, UERO 2024’e ev sahipliği yapacak ülkeyi bugün açıklayacak. Türkiye ile birlikte Almanya, bu prestijli turnuvayı düzenlemek için çekişecek. Peki, EURO 2024’ün ev sahibi ne zaman, saat kaçta belli olacak?

Türkiye ve Almanya’nın ev sahipliği için başvuruda bulunduğu EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak ülke bugün belli olacak.

UEFA’nın İsviçre’nin Nyon kentindeki bulunan merkezinde düzenlenecek organizasyonda TSİ 14:00’de Türkiye ve Almanya sunumlarını gerçekleştirecek. Sonrasında yapılacak olan oylamanın ardından 15:45’te ev sahipliği yapacak olan ülke belli olacak.

Futbol ateşi Avrupa’da yakılsa da heyecan tüm dünyayı sarıyor. Şampiyona dünya çapında ilgi görüyor. Yüz milyonlarca futbolsever televizyon ekranlarında bu coşkuyao rtak oluyor. Yüz binlerce kişi tribünlerde yerini alıyor.

NTV

Enes Demircioğlu

Hayatta "gündem" dendiğinde çevresindeki herkesin kendisine koştuğu Enes, gündemi Serinletici ile dünyaya sunuyor. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi olan Enes, müziksiz yaşayamayanlardan...

You may also like...