Yeni Joker’e merhaba deyin!

Share

Joaquin Phoenix, yeni Joker rolüyle beyaz perdeye hazırlanıyor. Arthur Fleck ile tanışmanızın vakti geldi.

DC sinematik evreni, yeni Joker’i Joaquin Phoenix’i gururla sunar! Warner Bros’un paylaştığı deneme çekimi görüntüleriyle yeni Joker’in dış görünüşüne dair ilk ipuçlarına ulaştık. Fakat yeni Joker, rolü son canlandıran Jared Leto’dan bağımsız bir filmle karşımıza çıkacak. DC, Suicide Squad ile beyaz perdeye yansıyan Joker’den de vazgeçmiyor.

Suicide Squad filminde yer alan Joker’en bağımsız iki film daha hazırlanıyor. Phoneix’li hikaye, 80’li yıllarda geçiyor ve Joker’in henüz Joker olmadan önceki hayatını yani başarısız komedyenliğini anlatıyor. Joaquin Phoenix, ‘Arthur Fleck’ karakteriyle gönlümüze taht kurmaya geliyor. Belki de yeni bir efsanenin doğuşuna tanıklık ediyor olabiliriz.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...