Kadınların duymak istediği 5 beyaz yalan

Share

1-Kuaföre gitmenin bizim için ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz? Saçımızı kestirdiğimizde ‘ben bir fark göremiyorum’ demek yerine harika göründüğümüzü söyleyebilirsiniz.

Main_Attraction_0

2-Tartıya çıktığımızda sadece yarım kilo vermiş olmamız çabalarımızın karşılıksız kalması gerektiği anlamına gelmiyor. Kaç gündür yemeğe çıktığımızda yanınızda sadece salata yediğimizi ve sürekli aç olduğumuzu biliyorsunuz! Bize iltifat edip motive olmamızı sağlayabilirsiniz!

3-Modadan anlamadığınızı biliyoruz, biz de sizden stil danışmanımız olmanızı beklemiyoruz. Ama sizin zevkinize uymadığı için bir ayakkabı veya çantaya ‘çirkin’ demek yerine gönlümüzü hoş tutmak adına ne kadar çok yakıştığını söyleyebilirsiniz. Beyaz yalanlara ihtiyacımız var!

4-Yolda karşılaştığınız eski sevgilinizle sohbet ettiğiniz için size trip atmıyoruz. Kuaförde saç rengimizi değiştirmek için neredeyse bir günümüzü harcadık. En azından ‘bugün sende bir farklılık mı var?’ diyebilirsiniz!

5-‘Ben seni her halinle beğeniyorum’ demeniz çok tatlı, ama yine de akşam dışarı çıktığımız zamanlarda makyajımıza ve kıyafetimize iltifat edebilirsiniz. Bu topuklu ayakkabılar ve seksi elbise başka erkekleri baştan çıkarmak için değil!

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...