Kendall Jenner ve Bella Hadid’ten ‘Rihanna Exit’

Share

Birlikteyken kameralara yansıyan eğlenceli anları, uyumlu görünümleri ve cool tavırlarıyla, onlar moda dünyasının en gözde BFF’leri arasında. Kimlerden mi bahsediyoruz? Tabii ki Kendall Jenner ve Bella Hadid! Amerikan Büyükelçiliği’nde gerçekleşen partiye katılmak için Paris’teki George V Hotel’den ayrılan yeni nesil süper modeller, bu kez öyle bir moda anına imza attılar ki, uzun süre akıllardan çıkmayacak gibi görünüyor.

Rihanna’nın bir yerden çıkarken, yanında şarap kadehini de götürmeyi sevdiğini hepimiz biliyoruz. Hatta bu öyle bir durum oldu ki, literatüre ‘Rihanna Exit’ olarak geçti. Otellerinden ayrılırken Rihanna’nın bu ikonik hareketine göndermede bulunan ikili, baştan ayağa tek renk stilleri, şarap kadehleri ve uygun adımlarıyla, dün gece muzzam bir ahenk yarattı.

Bella Hadid ile ilgili görsel sonucu

Alexandre Vauthier 2018 Sonbahar/Kış koleksiyonuna ait ateş kırmızısı bir elbise tercih eden Kendall, ışıl ışıl kumaşı, seksi asimetrik kesimi ve omuz dekolteli elbisesiyle yüksek dozda parti ilhamı verirken; Bella ise bel oyuntusunu ortaya çıkaran, saten, midi elbisesiyle zerafet dengelerini alt üst etti. Ancak ikilinin hem fikir olduğu bir konu var! Geçtiğimiz sezonun favori rengi sarı sıcak, bu sezon yerini ateş kırmızısına bırakacak!

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...