Ronaldo, tecavüz iddialarını reddetti

Share

Portekizli ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, bir Amerikalı kadının kendisine yönelttiği tecavüz iddialarını reddetti.

Almanya’nın önde gelen dergilerinden Der Spiegel’de yer alan haberde Kathryn Mayorga (34), 2009 yılında Las Vegas’taki bir otel odasında Ronaldo tarafından tecavüze uğradığını söylemişti.

Mayorga’nın bu olayın hemen ardından Las Vegas polisine tecavüz suçlamasıyla başvurduğu aktarıldı.

2010 yılında ise Mayorga’nın Ronaldo (33) ile mahkeme dışında anlaştığı ve bu suçlamalarla kamuoyu önüne çıkmamak için 375 bin dolar aldığı ifade edildi.

Ronaldo, bu iddiaların üzerine bir video yayımlayarak, “Benim ismimi kullanarak reklam yapmak istiyorlar. Bu normal bir şey” dedi.

Ronaldo’nun avukatları ise bu iddiaları mahkemeye taşıyacağını açıkladı.

Gizlilik anlaşmasının ihlal edildiğini söyleyen futbolcunun avukatlarından Christian Schertz, yaptığı açıklamada Der Spiegel’in bu haberiyle yasaları deldiğini aktardı.

Aynı zamanda, “son yıllarda kişisel hakların en ciddi ihlallerinden biri olan bu durumun yarattığı psikolojik zararlara karşı da tazminat arayışına” gireceklerini belirtti.

Ronaldo, bu yılın başında İspanya’nın önde gelen takımlarından Real Madrid’den ayrılarak 117 milyon dolara İtalya’nın Juventus takımına geçmişti.

Ronaldo, dünyanın en başarılı futbolcularından biri olarak görülüyor.

BBC

Sema Doğan

Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun olan Sema, İzmir'de özel bir şirkette danışman olarak çalışıyor. Konu film olduğunda izleyicilikten yorumlamaya her alanda heyecanına engel olamayan Sema'yı arkadaşları "Film Girl" olarak anıyor. Bununla birlikte teknolojiye büyük ilgi duyan Sema, Serinletici için kültür-sanat, yaşam ve teknoloji içerikleri sağlıyor.

You may also like...