Hollywood’un gözde çiftlerinin tanışma hikayeleri

Share

Hollywood’un gözde çiftlerinin tanışma hikayelerini hatırlamaya ne dersiniz? İlk buluşmada birbirleri hakkında ne düşündüklerini, evlenmeye nasıl karar verdiklerini…

Eğlenceli tanışma hikayelerine sahip olan bu ünlü çiftlere biz de bayılıyoruz! İşte karşınızda Hollywood’un üç gözde çifti ve tanışma hikayeleri:

1- Blake Lively/Ryan Reynolds

2011’de Yeşil Fener filminde yer alan Blake Lively, hayatının aşkını da bulmuş oluyor. Filmde dört erkek kardeşten en küçük olanı canlandıran Kanadalı aktör Ryan Reynolds’la tanışıyor. O dönem ikisinin de hayatında başkaları vardı ve yola çok iyi arkadaş olarak devam ettiler. Zamanla bu arkadaşlık aşka dönüştü ve çift şu an ikinci bebeklerini bekliyor. Lively’nin Ryan için sarf ettiği sözler ise şöyle:

“Duygusal açıdan birbirimizden hoşlanmadan önce arkadaştık. Hatta çıkmaya başlamadan önce çok iyi arkadaştık. En yakın arkadaşın, en iyi vakit geçirdiğin insandır. Ryan’ın hayatım boyunca en yakın arkadaşım olarak kalacağını biliyordum. Ryan’dan asla soğuyabileceğimi düşünmüyorum.”

2- David/Victoria Beckham

Şüphesiz ki uzun soluklu aşkları, mutlu aile tabloları onları bu listenin en merak edilen isimlerinden kılıyor.

O zaman 1997 yılına geri dönüyoruz. O zamanlar Manchester United takımında oynayan David Beckham, Spice Girls grubunun üyesi Victoria’yı televizyonda, bir klipte görüyor ve ilk kıvılcım düşüyor. Sonrasında ortak arkadaşları sayesinde tanıştılar ve David, Victoria’yı bir akşam yemeğine ikna edebildi.

O akşam üzerinde süet bir elbise olduğunu belirten Victoria Beckham, bu kıyafeti kızı Harper için sakladığını söylüyor. David Beckham’ın ise o gece sonrası için şu sözleri söylediği biliniyor: “Siyah kısa elbiseli kızı görüyor musunuz? Onunla evleneceğim!”

3- Alicia Vikander/Michael Fassbender

‘The Light Between Oceans’ filminin setinde tanışan Alicia Vikander ve Michael Fassbender, şu sıralar aşklarıyla gündemde olan gözde çiftlerden. Toronto Film Festivali sırasında ilk kıvılcımların başladığını belirten Fassbender, Vikander’i dans pistinde görüp, ona eşlik etmeye gidiyor.

Devamını da şöyle anlatıyor: “Çok iyi dans ettiğimi düşünüyordum, tabii onu dans ederken görene kadar. Dans ederken kendimi ona bıraktım ve muhteşem bir uyum yakaladık. Artık iki tane sol ayağım vardı.”

Sizce de çok etkileyici değil mi?

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...