‘Jolie ile evliliğim cehennem gibiydi!’

Share

Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin boşanma süreci gittikçe çirkinleşiyor. Her geçen gün yeni bir sansasyonla manşetlere konu olan çiftin özel yaşamları diye bir şey neredeyse kalmadı. Avukatları aracılığıyla iletişim kuran ve çocuklarının velayetini birbirlerine kaptırmak istemeyen ikilinin nefret söylemleri son bulmuyor.

İkisi de güzel, yetenekli ve başarılı birer Hollywood yıldızı… Jolie en az 20 yıldır hayırsever çalışmalarıyla bilinen bol ödüllü, iyi ve varlıklı bir aileye sahip, milyon dolarlık bir yıldız. Pitt’in de ondan geri kalır yanı yok tabii; yakışıklı ve başarılı… Ayrıca birlikte olmaya başladığı andan itibaren Jolie’ye son derece iyi ayak uydurmuş ve onunla birlikte dünyanın dört bir yanında umut dağıtmış bir insandan söz ediyoruz.

Çok uzun süre birlikte yaşayan çiftin evlenmeleriyle başlayan sorunları, onlara 2016 yılında boşanma kararına sürükledi. Geçtiğimiz günlerde bir açıklamada daha bulunan Pitt, Jolie ile yeniden bir araya gelme konusunda en ufak bir heves duymadığını söyledi ve birlikteliklerinin son birkaç senesinin kendisi için adeta cehennem olduğunu ifade etti.

angelina jolie angy ile ilgili görsel sonucu

Boşanma konusunda hiçbir pişmanlığı olmayan Pitt, yıllar içinde ”gerçek” Angelina Jolie’yi tanıdığını söylüyor ve bunu 13 sene önce farketseydi asla onunla birlikte olmayacağını da ekliyor. Jennifer Aniston ile mutlu ve huzurlu bir evliliği olduğunu söyleyen Pitt, yok yere eski eşinin kalbini kırmış olmaktan da hayli üzüntü duyuyormuş.

brad pitt jennifer aniston ile ilgili görsel sonucu

Angelina Jolie ise uzayan boşanma sürecinde her geçen gün biraz daha pişman oluyor ve Pitt’in eksikliğini hissediyormuş. Yakın dostlarının söylediğine göre, her gün onu daha fazla düşünüyor ve aslında aile birliklerini yeniden kurmak istiyormuş. Bir aldatma haberi ile boşanmaya karar veren Angelina Jolie’nin siniri geçtikçe Pitt’i daha fazla özlediğini itiraf etmiş. Ancak Pitt’in bundan sonraki tek düşüncesi çocuklarıymış.

Sinemia.com

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...