A101’den online mağaza sürprizi!

Share

Teknoloji gündeminde uygun fiyata satışa sunduğu teknolojik ürünler ile kendine yer bulan A101 Online Mağaza ile e-ticaret adım attığını duyurdu.

A101 Online Mağaza ile birlikte e-ticarete ilk adımını attı

Sık sık, yapmış olduğu kampanyalar ile gündeme gelen A101 bu sefer ise kullanıma sunmuş olduğu online alışveriş mağazası ile gündem konusu oldu.

online.a101.com.tr adresi ile e-ticarete adım atan perakende devi A101 online mağazası ile birlikte kullanıcılarına çeşitli ürünler satacak.

Market, elektronik, ev, yaşam, tekstil, anne, bebek, oyuncak, oto, bahçe ve yapı malzemelerine kadar birçok şeyi sergileyecek olan A101, e-ticaret alanında tüm dengeleri altüst edecek.

A101 Online Mağaza

Mağazanın açılışının hemen ardından şirket yetkilileri tarafınca yapılan açıklamalarda, satın alınan ürünlerin 1 veya 2 iş günü içerisinde kullanıcılara teslim edileceği de belirtildi.

Başarılı grafiğini online mağazaya artırmayı hedefleyen şirket, ayrıca banka kartı, kredi kartı ya da  BKM Express gibi ödeme seçeneklerini de kullanıcılarına sunuyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...