Samsung’dan ucuz kablosuz şarj cihazı müjdesi!

Share

Günümüzde amiral gemi modellerinde standartlaşmaya başlayan kablosuz şarj özelliği artık orta seviye akıllı telefonlarda karşımıza çıkmaya başladı. Ancak, birçok kullanıcı yüksek fiyat etiketi nedeniyle kablosuz şarj cihazı satın almıyor.

Akıllı telefonlar için kablosuz şarj standlarının fiyatı 400 TL’ye kadar ulaşırken, Samsung’dan bu konuda müjdeli haber geldi. Şirketin Çinli rakipleri ile rekabet edebilmek için 20 dolarlık bir kablosuz şarj cihazı üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Samsung ucuz kablosuz şarj cihazı geliştiriyor!

Bu kapsamda Samsung’un Çinli akıllı telefon üreticilerinin uyguladığı sert fiyat rekabetine karşı koyabilmek için geliştirdiği bu ürünün, şu anda piyasada olan pahalı modeller ile aynı düzeyde olacağı iddia ediliyor.

Samsung’un geliştirdiği EP-P1100 model numaralı kablosuz şarj cihazı, FCC tarafından sertifikalandırıldı. Bu cihazın piyasadaki diğer ürünler gibi, 5V*2A= 10W kablosuz ve 9V * 1.67A = ~ 15W kablolu şarj yapabildiği görülüyor.

Model numarası bile cihazın uygun fiyatlı olacağını işaret ediyor. EP-P1100 model numarası, Samsung’un piyasada yer alan modellerinden ve hatta yeni tanıtılan cihazın EP-N6100 model numarasından oldukça aşağıda.

EP-P3100 model numarasını taşıyan kablosuz şarj cihazının 60 dolarlık bir fiyata sahip olduğu dikkate aldığımızda, Samsung gerçekten orta segment kullanıcılar için oldukça uygun fiyatlı bir kablosuz şarj cihazı geliştiriyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...