Dört arka kameralı Galaxy A9s geliyor

Share

Samsung, Galaxy S10 için çalışmalarına devam ederken son dönemde, tanıtmaya hazırlandığı orta seviye telefonlar ile gündeme geliyor. Bunlardan birisi de, daha önce A9 Pro (2018) olarak adlandırılacağı iddia edilen Samsung Galaxy A9s!

11 Ekim’de Samsung tarafından tanıtılması beklenilen telefonlar arasında yer alan Galaxy A9s’in en dikkat çekici özelliği, arka tarafında dört kamera olması.

Gelin, şimdi henüz tanıtılmamış olmasına rağmen teknik özelliklerinin tamamı gün yüzüne çıkan telefona; Galaxy A9s özellikleri ve tasarımına göz atalım.

Samsung Galaxy A9s özellikleri ile neler sunuyor?

Amiral gemilerinde gördüğümüz Infinity Display tasarımının kısmen hakim olduğu cihazın, 6.28 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı 2200×1080 piksel çözünürlük sunuyor. Cihaza gerekli olan gücü ise Snapdragon 660 sağlıyor.

14 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.2 GHz’e kadar çıkabilen Snapdragon 660 sekiz çekirdekli bir işlemci. İşlemci içerisinde sekiz adet Kryo 260 çekirdeği yer alırken, grafik tarafında gerekli olan güç Adreno 512 GPU’dan alınıyor.

Galaxy A9s modelinde bu işlemciye 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Tabi, microSD kart ile bu depolama alanı kolayca artırılabiliyor.

Bu yılın başında tanıtılan Galaxy A9 Star modeli ile oldukça benzer bir arka kısıma sahip olan akıllı telefonun, dikey bir şekilde yerleştirilen dört kamerası ve kare şeklindeki parmak izi okuyucusu garip bir tasarımı gözler önüne seriyor.

24 Megapiksellik f/1.7 diyaframa sahip ana kamera OIS ile geliyor. 5 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.2 diyaframa sahip ikinci kamera ise derinlik sensörü olarak görev yapıyor. Telefoto ve geniş açı için iki ayrı kamera daha bulunuyor.

Ön tarafta ise 8 Megapiksellik bir kamera bulunuyor. Batarya kapasitesi ve boyut gibi diğer detayları, 11 Ekim tarihinde düzenlenecek lansmanda öğreneceğiz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...