‘Julia ile aramızda rekabet yok’

Share

ABD’li aktör Eric Roberts, “Hayatımın her gününde film setlerinde olmak istiyorum. O kadar ilginç bir şey ki setlerde olduğunuz zaman her gün başka bir rolü oynuyorsunuz” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen “55’inci Uluslararası Antalya Film Festivali”nin ödül törenine katılmak için kente gelen ABD’li oyuncu Eric Roberts, konakladığı otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

JULİA ROBERTS SORUSU KIZDIRDI
Ünlü aktris Julia Roberts’ın ağabeyi de olan Eric Roberts, bir gazetecinin kardeşinin kendisinden daha ön plana çıkıp çıkmadığını sorması üzerine, “Julia benim kardeşim, onunla ilişkilerimiz çok güzel. Aynı rolde oynamıyoruz. Neden benim ile kardeşim arasında bir yarış olabilir ki? Kardeşimi çok seviyorum. Aramızda kimin daha iyi olduğuna yönelik konuşmalar olmaz. Bu tür sorular nazik değil” karşılığını verdi.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...