Tim Cook, Steve Jobs’u ölüm yıl dönümünde andı!

Share

Eğer Steve Jobs olmasaydı, Apple bugün bu kadar başarılı bir şirket olur muydu bilinmez ama Apple’ın, Steve Jobs’un vefatından bu yana, 7 sene içerisinde kat ettiği yol yadsınamayacak düzeyde. Apple CEO’su Tim Cook, Steve Jobs’u yazdığı bir tweet’le andı.

Tim Cook Twitter üzerinden mesaj yayınladı

Başarılı Apple CEO‘su, Steve Jobs’u vefatından 7 yıl sonra, ölüm yıl dönümünde Twitter üzerinden andı. Cook tweet’inde ” Steve bana ve hepimize, insanlığa hizmet etmenin ne demek olduğunu gösterdi. Bugün ve her gün onu çok özlüyoruz ve bize nasıl örnek olduğunu hiç bir zaman unutmayacağız.”  yazdı. Kısa sürede büyük beğeni alan tweet hakkında dünyanın pek çok ülkesinden insanlar, yorumlar yazdılar ve hep beraber Steve Jobs’u andılar.

Malumunuz üzere Apple 1 trilyon dolarlık bir şirket oldu ve şu anda da dünyanın gelmiş geçmiş en değerli bir kaç firmasından biri olarak gösteriliyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...