Apple Watch Series 4’te yaz saati sorunu

Share

Geçtiğimiz ay yeni iPhone modelleri ile birlikte duyurulan ve daha büyük bir ekrana sahip olan yeni Apple Watch, ilk tanıtım tarihinden itibaren dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı fakat bu sefer Apple Watch 4. nesil sorun ile dikkatleri üzerine çekti. Avustralya’da gün ışığından yararlanmak için saat ayarlarını değiştirmiş kullanıcılar büyük bir hata ile karşı karşıya kaldı.

Apple Watch 4. nesil sorun ile kullanıcıları üzdü!

Yeni iPhone modelleri kadar heyecanla beklenen yeni Apple Watch, tanıtılmasından sonra büyük bir ilgi ile ön satış oranlarını beklentinin üstünde tamamlamıştı.

Fakat bu sefer yeni Apple Watch 4. nesil sorun ile gündeme geldi. Bugünlerde Avustralya’da karşılaşılan bir hata ile cihaz kullanıcılarını şaşırttı.

Bugünden itibaren gün ışığından daha fazla yararlanmak adına yaz saati uygulamasına geçiş yapan Avustralyalı Apple Watch kullanıcıları, saatlerinin şarjı bitene dek sonsuz bir yeniden başlatma döngüsü içine sıkıştığını fark etti.

Yeni Apple Watch 4. nesil sorun SDN-2

Hata, yeni Apple Watch modelinin infografik modüler arayüzünde ki etkinlik komplikasyonundan kaynaklanıyor gibi görünüyor.

Cihaz, mevcut 24 saatin bir saatinin eksik olduğu bir zaman çizelgesi çizemiyor ve bu durum aygıtın çökmesine neden oluyor.

Yeni etkinlik komplikasyonu aktif olduğu sürece, Apple Watch 4. nesil cihazlar, kendi kendini yeniden başlatıyor ve bu döngü cihazın şarjı bitene kadar devam ediyor.

Bazı kullanıcılar iPhone cihazları üzerindeki Apple Watch uygulamasından, saatin infografik modüler arayüzünü kaldırarak cihazlarındaki sorunu çözdüklerini belirtti.

Apple tarafından resmi bir açıklama henüz gelmiş değil fakat sorunun yeni güncelleme ile çözülmesi bekleniyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...