Türk mühendislerin eseri Ford F-MAX yollara çıkıyor!

Share

Ford Otosan’ın dünyaya armağanı Yeni Ford F-MAX yollara çıkıyor. Türkiye ile birlikte Avrupa ve Ortadoğu’da pek çok bölgede satışa sunulacak olan Yeni F-MAX, bugüne kadar Ford Trucks tarafından üretilmiş en büyük çekici. 2,5 m genişliğindeki yeni büyük kabini ve kesintisiz zemin özelliği ile öne çıkıyor.

Türk mühendislerin eseri FORD F-MAX yollara çıkıyor!

Ford Trucks F-MAX, ergonomik iç tasarımı ve aerodinamik dış tasarımına, sürücü konforu için gerekli tüm donanımlardan sürüş teknolojilerine, motor ve şase donanımından araç verimliliği için gerekli teknik ve teknolojik tüm detaylara kadar Ford Otosan ARGE bünyesinde ve tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirildi, Ford Otosan Eskişehir İnönü fabrikasında üretildi.

Ford Trucks Yeni F-MAX’in global iletişim kampanyasını Happy People Project hazırladı. Büyüklüğüyle şaşırtan F-MAX’in şaşırtıcı büyüklükteki misafirlerinin kabin içerisinden geçmesi fikrinin işlendiği lansman kampanyası gerçeküstü ve epik anlatımıyla hayal gücümüzün sınırlarını zorluyor. İnternet ve TV için filmin farklı versiyonları kullanılıyor.

Sosyopat

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...