Sony ilk Android Pie güncellemesini yayınladı!

Share

Birçok modelini önümüzdeki aylarda Android Pie ile buluşturacağını açıklayan Sony’nin bu sürüm ile çalışan tek akıllı telefonu Android Pie ile kutudan çıkan Xperia XZ3’tü. Bugün itibariyle Sony’nin ilk Android Pie güncellemesi yayınlandı.

İlk olarak Xperia XZ2 Premium’un güncellenmesi beklenirken bir sürpriz yapan Sony, Xperia XZ2 için Android 9.0 Pie güncellemesini yayınlandı. Gelin, şimdi Snapdragon 845’den güç alan cihaz için yayınlanan güncellemeye bakalım.

Xperia XZ2 Android Pie güncellemesini aldı!

Yaklaşık 1 GB boyutunda olan ve 52.0.A.3.27 sürüm numarası ile gelen güncelleme, Ekim ayı güvenlik yamalarına ev sahipliği yapıyor. Android 9.0’a geçiş dışında güncelleme notlarında herhangi bir yenilikten bahsedilmiyor.

Sony’nin Android 9 Pie güncellemesini yayınlayacağı diğer akıllı telefonları şu şekilde: Xperia XZ2 Premium, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact, Xperia XZ Premium, Xperia XA2 Plus, Xperia XA2, ve Xperia XA2 Ultra.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...