Uber şoföründen örnek davranış

Share

Kısa bir süre önce vergi hamlesi ile gündeme gelen Uber, bu kez bir şoförünün örnek davranışı ile karşımıza çıktı. Uber şoförü yolcunun araçta unuttuğu yüklü miktarda parayı ve ceketi teslim ederek ders niteliğinde bir video yayınladı.

Araçta unutulan parayı teslim eden Uber şoförü sitem etti!

İSTOÇ Ticaret Merkezi‘nden Uber çağırarak, Yenibosna’ya giden Azerbaycan uyruklu iş adamı, araçta ceketi ile 10 bin dolarını unuttu. Ceketi farkeden şoför, öncelikle uygulama üzerinden kayıp – eşya bildirimi oluşturdu.

Sistem üzerinden dönüş olmadığını farkeden şoför, Facebook gruplarına yazarak ceketin sahibini buldu. Bu süreçten sonra ceketi teslim etmek için yola çıkan şoför, Uber’i istemeyenlere sitem etti!

Bu teslim sürecinde video çekerek insanlığa güzel bir ders vermek isteyen UBER şoförü; “Bu dolarları sahibine teslim etmeden bu gece bana uyku haram. UBER araçlarını yakalattırmak için uykusu kaçan arkadaşlar, başka şeyler de uykunuz kaçsın!” sözleri ile sitemini dile getirdi.

Bu güzel davranışın, birçok iş etiğine dikkat etmeyen insana örnek olmasını diliyoruz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...