Raikkonen, İsviçre’de trafik kazası yapmış

Share

Dünyanın en iyi pilotları arasında kabul gören Kimi Raikkonen, yarış pistinde güçlü bir performans ortaya koyarken, Mayıs ayında karıştığı bir olayla gündeme geldi.

İsviçre basınına göre Raikkonen, bir cadde otoparkında garip bir olaya karıştı ve bundan ötürü de para cezasına çarptırıldı.

Olay 18 Mayıs sabahı Raikkonen ve ailesinin yaşadığı İsviçre’nin Baar kentinde meydana geldi.

Raikkonen, aracıyla seyir halindeyken karşıdan başka bir aracın kendi üstünde doğru geldiğini gördü ve sağ tarafta kaçarak, o anda yolun yanında park halinde duran başka bir araca çarptı.

Savcılar kazada suçlu tarafın Raikkonen olduğuna karar verdik ve trafik kurallarını ihlal ettiği için para cezasına çarptırıldı.

Raikkonen 304 euro para ödemek zorunda kalırken, aynı zamanda 450 İsviçre frangı da idari para cezası ödemeye mahkum edildi.

Savcılar haberleri doğruladılar ama herhangi bir ek duyuru yapmadılar.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...