Elektrikli Citroen C4 geliyor!

Share

Fransız otomobil üreticisi Citroen, popüler modellerinden birisi olan C4 için müjdeyi verdi. Fransız otomobil üreticisi, elektrikli Citroen C4 modelinin 2020 yılında yollarda olacağını açıkladı.

Yeni nesil Citroen C4 ile birlikte elektrikli bir versiyonunun da satışa sunulacağını belirtti.

Elektrikli Citroen C4, oldukça iddialı olacak!

Tek şarj ile 350 km menzile sahip olması planlanan yeni nesil Citroen C4, tasarımı ile de otomobilseverlerin dikkatini çekecek.

elektrikli citroen c4 sdn 2

CMP adı verilen yeni bir platform üzerine dizayn edilen yeni nesil Citroen C4, firmanın tüm detaylarına oldukça önem verdiği bir otomobil olacak.

Volkswagen Golf ve Ford Focus gibi zorlu rakiplerinin arasından sıyrılmayı amaçlayan Citroen C4, bu amacına ulaşabilecek mi, bekleyip göreceğiz.

Fransız üretici, ayrıca yeni nesil Citroen C4, dizel ve benzinli motor opsiyonlarıyla da satılmaya devam edeceğini vurguladı.

Shiftdelete

Tolga Erbak

Kırklareli’de doğan Tolga Erbak, ilk ve orta öğretimini aynı şehrin Lüleburgaz ilçesinde tamamladı. Eğitim yaşamına İstanbul Kültür Üniversitesi’nde işletme okuyarak devam eden Tolga, üniversite yaşamının ardından İngiltere’de dil eğitimini tamamladı. Bu süre zarfında online dergi EDergim’in genel yayın yönetmenliği, yabancı film/diziler için altyazı çevirileri ve çeşitli dergi & sitelere Formula 1 haber çevirileri yapıp köşe yazıları yazan Tolga, aynı zamanda Türkiye’de önemli yer tutan sözlük sitelerinden Limon Sözlük’ün de kurucusu. Tolga Erbak’ın 2010 yılında başladığı ilk romanı Gidecek Var, yaklaşık 1,5 yılda tamamlandı ve 2012′nin Aralık ayında, Cinius Yayınları’ndan çıktı. 2015 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde yüksek lisansını tamamlayan Tolga, yine 2015’te, internet kullanıcılarının değişen beklentileri çerçevesinde Limon Sözlük’ü yeniden konumlandırarak aktüel haber-eğlence sitesi Serinletici'nin kurulmasına öncülük etti ve halen Serinletici genel yayın yönetmenliği konumunda yer alıyor.

You may also like...