Apple Watch Series 4 bugün Türkiye’de satışa çıkıyor

Share

Apple’ın Eylül ayında gerçekleştirdiği etkinlikte duyurduğu yepyeni Akıllı Saati Apple Watch Series 4 modeli 19 Ekim tarihi ile beraber başka bir deyişle bugün ülkemizde satışa sunuldu. İşte Yepyeni kuşak saatin bütün özellikleri ve Türkiye ücretleri…

Yepyeni saatler ile beraber henüz da büyüyen ekran henüz basit bir kullanım sunuyor. Saatte 64 bitlik ikili çekirdekli S4 işlemcisi bulunuyor. Öncül modeline göre 2 kat performans mananına geliyor bu vaziyet. Ayrı olarak ivmeölçer ve jiroskop özelliklerinin de yer aldığını belirtelim.

Yenilenen saat arayüzü ile özdeş anda ekranda henüz Çok bilgi görüntülenebiliyor. Yepyeni Apple Watch modeline elektrokardiyogram (EKG) ölçümü yapan bir sensör eklenmiş vaziyette. Bu sensör ile yürek ritminizdeki düzensizleri algılayarak sana bu konuda bilgi verebilecek. Ayrı olarak yere düştüğünüzde öncesinde bir İkaz verecek. hemen peşinden yanıt alamadığında henüz daha Evvel belirlediğiniz kişilere acil vaziyet bildiriminde bulunabilecek.

Ayrı olarak saatin 50 metreye kadar suya dayanıklı olduğunu da belirtelim. Saatin 18 saate varan pil ömrü sunuyor. Egzersiz esnasında ise 6 saat pil ömrü epey iyi görünüyor.

Amerika ücreti 399 dolar olan saat modeli ülkemizde 3500 TL ücret etiketiyle satışa sunulmuş vaziyette.

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...