Chanel N°5 kırmızılara büründü

Share

Fransız markanın tarihinde bir ilk olarak, Chanel N°5 parfümünün şişesi renk değiştirdi! Kırmızıya bürünen bu ‘limited-edition’ parfüm şişesinin ön siparişleri açıldı! Minimalist, transparan şişesi ile yıllardır değişmeyen Chanel N°5 parfümünün kokusu da bir o kadar ikonik. Yılbaşı 2018 için renk değiştiren şişe oldukça değerli.

Koleksiyonerleri ve parfüm hayranlarını sevindiren bu haber bizi şimdiden yeni yıl ruhuna sokmayı başardı. Chanel için özel bir anlamı olan kırmızı rengini markanın kurucusu Coco Chanel de, “yaşamın rengi, kanın rengi” olarak açıklıyor. Kadınları sadece siyah, beyaz, bej, gold ve kırmızı giydirmek istediğini de ekleyen Coco Chanel için bu görkemli rengin yeri başka!

chanel no 5 red ile ilgili görsel sonucu

Bu yakut kırmızısı Chanel No.5 şişelerinin cam ve Baccarat kristali opsiyonu bulunuyor. 2 Kasım’da mağazalarda sınırlı sayıda satışa sunulacak olan şişelerin bekleme listesine chanel.com’dan yazılabilirsiniz…

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...