iPhone XR ön sipariş tarihi açıklandı!

Share

Apple, 12 Eylül tarihindeki lansmanında iPhone XS, XS Max ve XR modellerini tanıtmıştı. Uygun fiyatlı XR modeli tek kamerası ve çentikli ekranıyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Bugün ise iPhone XR ön sipariş tarihi açıklandı!

iPhone XR ön sipariş için hazır

iPhone XR diğer modellere göre uygun fiyatı ve üstün performansı ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. iPhone XS ve XS Max modellerinin satışa çıkarılmasının ardından, sıra XR için de geldi.

Bugün Apple’ın resmi sitesinde açıklanan ön sipariş tarihlerine göre ABD için 19 Ekim Cuma saat 12.00’den itibaren Apple.com, Apple Store uygulaması ve Apple mağazalarından ön sipariş verebileceksiniz.

XR için ön sipariş fiyatları ise şu şekilde; 64 GB model 749 dolar, 128 gb 799 dolar, 256 GB 899 dolar olarak yayınlandı.

iPhone XR ön sipariş tarihi açıklandı! SDN-1

26 Ekim tarihinden itibaren de 50 den fazla ülkede ön siparişe açılacak. Fakat henüz Türkiye’ye ne zaman geleceği ve fiyatının nasıl olacağı konusunda net bilgiler yok.

Umarız iPhone XS, XS Max ve XR cihazları Türkiye’de bütün böbreklerimizi satmamıza sebep olmaz ve en azından XR için uygun fiyatlı bir model diyebiliriz.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...