Yanlış kişiyle vakit kaybetmeyin

Share

Daha Hızlı Reddedin
Yeni insanlarla tanışmaya açık olun. Ancak bu kişiler size kendinizi değersiz hissettirirse veya bencilce davranırsa hızla kendi yolunuza devam edin. Sonraki adayın peşine düşün.

Zor Sorular Sorun
Kağıt üzerinde mükemmel biri olsa da beklentileriniz uyuşmayabilir. Sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsanız sizin için önemli konular hakkında düşüncelerini sorabilirsiniz.

Kötü Yanlarını Görmezden Gelmeyin
İyi anlarda herkes iyidir. Önemli olan birinin kötü hissettiğinde veya kriz anında nasıl davrandığıdır. Öfke kontrolü gibi problemler yaşıyorsa ona veda etmelisiniz.

Kendinizi Sevin
Kendinizle baş başa kalmaktan, maceralara atılmaktan ve kendinizin en yakın arkadaşı olmaktan ne kadar zevk alırsanız size uymayan biriyle birlikte olma ihtimaliniz o kadar azalır.

Aşk doktoru: Matthew Hussey / Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...