Xiaomi Black Shark Helo tanıtıldı

Share

Xiaomi Black Shark Helo meraklı bekleyişin ardından nihayet duyuruldu. İşte 10 GB RAM ile dikkat çeken Xiaomi Black Shark Helo özellikleri ve fiyatı!

Xiaomi Black Shark Helo özellikleri neler?

Merakla beklenen Xiaomi Black Shark Helo bugün nihayet resmi olarak tanıtıldı. Bir süredir çeşitli sızıntılarla gündemde kendisine yer bulan ve daha çok Black Shark 2 adıyla anılan model, hem tasarım hem de donanım tarafında güncellemelere sahip.

Halihazırdaki en güçlü mobil işlemci Snapdragon 845 ile gelen Black Shark Helo, akıllı telefonlarda bir ilke imza atıyor. 6, 8 ve 10 GB RAM ile gelen telefon, 6.01 inç AMOLED ekranda 2160×1080 piksel çözünürlük sunuyor. Bu ekranın yenileme hızı 60 Hz ile en büyük rakibi Razer Phone 2’nin gerisinde kalıyor.

Arka tarafa baktığımızda orta üst tarafta alt alta konumlandırılan 12 ve 20 Megapiksellik çift kamerayı görüyoruz. 20 Megapiksellik ön kamera ise gayet yeterli. 4000 mAh bataryadan güç alan model, 128 ve 256 GB dahili depolama sunuyor.

Çift soğutma sisteminin kullanıldığı modelin arka tarafındaki logoda ve yan taraflarda özel LED ışıklandırma sistemi mevcut. Oyun oynamayı kolaylaştıran özel bir kontrolcüye sahip olan modelin fiyatı ise 6GB/128GB için 460 dolar, 8GB/128GB için 504 dolar, 10GB/256GB içinse yaklaşık 600 dolar olması bekleniyor.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...