Gladiator’ın 2. filmi için çalışmalar başladı

Share

Yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Ridley Scott’un üstleneceği beş oscar kazanan Gladiator (Galdyatör) filminin devamı geliyor.

Russell Crowe ve Joaquin Phoenix’in başrollerde olduğu, Ridley Scott’un yönetmenliğini üstlendiği ve 73. Oscar Ödülleri’nden En İyi Film ödülü dahil, beş ödülle dönen Gladiator (Gladyatör) filminin devamının çekileceği haberi hayranlarını çok sevindirdi. Peter Craig’in senoryosunu yazacağı filmin yönetmenliğini yine Ridley Scott üstlenecek.

Gladiator (Galdyatör) filminin oyuncu kadrosu:
İlk filmin sonunda Crowe’un karakteri ölmüştü; ikinci filmde, Maximius’tan büyük ölçüde etkilenen Lucius baş karakter olacak. Paramount stüdyosunun çekeceği ve çekimlerine hızla başlanacak olan devam filminin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı.

Cosmoplitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...