App Store fiyatlarına büyük zam!

Share

Apple’ın 30 Ekim lansmanında tanıtılan yeni iPad Pro ve Macbook Air modelleri ile birlikte azda olsa yaptığı indirim haberleri yerini App Store fiyatları için yapılan büyük zamlara bıraktı.

Bu aralar ülkemizde uyguladığı fiyat politikaları sürekli değişen Apple, yakın zamanda iPhone ve Apple Watch fiyatlarına yapılan indirimler ile gündemdeydi. Bu sefer ise Apple, App Store fiyatları için yaptığı zam ile gündemde.

Ülkemizde sürekli değişkenlik gösteren döviz kurları ile birlikte neredeyse bütün uygulamalar için 2-3 katına çıkan uygulama fiyatları Apple kullanıcılarını şaşkına uğrattı. Henüz uygulama içi satın almalara gelmemiş olan zam birkaç gün içinde bütün uygulamaları etkileyecek gibi görünüyor.

Şuan için Apple Music tarafında herhangi bir zam söz konusu değil. Bütün kullanıcıları etkileyecek olan bu zamlar ile birlikte Apple nasıl bir fiyatlandırma politikası izleyecek bilemiyoruz.

Umarız en kısa sürede hem iOS uygulama mağazası hem de Apple ürünleri için fiyatlar tekrar düşüş gösterir. Peki sizce bu fiyatlandırmalar kullanıcılar tarafında bir tepki oluşturacak mı?

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...